Servicii

Colecționarea obiectelor de artă este o pasiune ce poate deveni o modalitate de cunoaștere.

Colecție de lemn recondiționat

Anatolie Pânzaru are o colecție impresionantă de obiecte recondiționate, care au viață și după 50 de ani de existență. Piesele rustice, autentice, care astăzi nu se mai găsesc, sunt o mărturie a tradiției și a meșteșugului, iar prin tratarea lemnului și prin multă grijă în procesul de recondiționare, acestea pot deveni piese unicat în lume, de valoare.

Consultanță de (Panz)ARTă

La început a fost cuvântul, iar arta înseamnă conversație, lumină și ascensiune. Pentru colecționarii care sunt la început de drum, Anatolie Pânzaru oferă consultață în arta contemporană, internă, internațională, modernă, de patrimoniu, decorativă și în arta vizuală.

Sculptura în lemn

Lemnul este esența! Te ajută să crezi în măreție și oferă oportunitatea de a construi obiecte de valoare ce depășesc dimensiunea existenței umane. O bucată de lemn vorbește de la sine și de fiecare dată viziunea în spațiu determină forma pe care o poate avea o vitrină, un mobilier, o comodă sau orice alt obiect. Grația materialului conferă adaptabilitate și stil în orice obiect ar fi prezentat.

Cuvântul ART ar trebui scris cu litere de mână, poate și cu o peniță de stilou la final.

Casteluri și incinte de patrimoniu se împletesc perfect cu viziunea PanzART. Anvergura unor astfel de proiecte plasează expertiza lui Anton într-un spațiu atemporar, care va rezista testului timpului și își va pune amprenta asupra viitorului.

ro_RORomanian